• Beste voetballers en aanhang/supporters van vv Hedel,

   

  De eerste helft van het seizoen ‘23/’24 zit er alweer op, waarin verschillende successen zijn behaald met 3 kampioenen bij de jeugd, Hedel 1 die de eerste periodetitel heeft binnengehaald en 6 van onze eigen jeugdspelers geslaagd zijn voor de cursus Pupilscheidsrechter/spelbegeleider. Een groot succes is ook zeker de verbouwing/aanpassing van het ballenhok (tijdens afgelopen zomerstop) en de verbouwing van onze kantine en bestuurskamer die de afgelopen maand heeft plaats gevonden.

   

  Er is verder veel aan de hand in de wereld en dan is het wel zo belangrijk om veilig en met plezier te kunnen sporten. Samen op het veld staan waarin sportiviteit voorop staat en de gezelligheid daarna niet mag ontbreken.

   

  Niet alles gaat vanzelf en even soepel. Gelukkig hebben (bijna) alle teams een trainer en coach/leider en hun inzet wordt zeer gewaardeerd. Daarnaast wil ik ook alle vrijwilligers die onze vereniging een warm hart toe dragen bij deze nogmaals bedanken. En zeker niet te vergeten: onze trouwe en nieuwe sponsoren.

  Maar ook wil ik alle ouders, opa’s, oma’s, andere familieleden en vaste supporters niet vergeten voor hun trouwe support. Het is natuurlijk belangrijk dat jullie met plezier naar de club komen om ons aan te moedigen. Hopelijk zien wij jullie in de 2e seizoenshelft weer op de club.

   

  Zonder al deze vrijwilligers zou er helemaal geen voetbal gespeeld kunnen worden. Zij kunnen het niet alleen en daarom zijn wij altijd op zoek naar extra vrijwilligers die wat willen betekenen voor onze vereniging, zoals in de ALV van afgelopen november bekend is gemaakt. Een 3-tal “vrijwilligersfuncties” wil ik specifiek even onder de aandacht brengen.

  • secretaris (per maart 2024)
  • een (assistent/2e) lijnentrekker
  • lid sponsorcommissie.

  Natuurlijk zijn er nog meer vrijwilligers nodig dus is dit niet iets wat bij je past maar je toch iets wilt betekenen voor de club dan horen wij dit natuurlijk graag. Immers “Zonder vrijwilligers geen voetbal”!

   

  Ik kijk met veel plezier uit naar de 2de seizoenshelft waarin, in de aankomende weken, de laatste hand gelegd wordt aan de verbouwing van de kantine (nu al mooi!), de wedstrijden, diverse toernooien en natuurlijk het 6x6 en Jeugdkamp aan het einde van het seizoen.  

  Hopelijk kunnen we aan het einde van het seizoen zeggen dat bovenstaande “vrijwilligersfuncties” zijn ingevuld, we nog een aantal kampioenen kunnen huldigen en in onze sfeervolle nieuwe kantine  het kampioenschap kunnen vieren van ons 1e elftal.

   

  Ik wens, namens het bestuur, iedereen vooral veel gezondheid en sportplezier toe voor 2024!

   

  Met vriendelijk groet, jullie voorzitter,

   

  Arjan van Geffen