Uitgeraasde reporter hier,
Op deze prachtige na zomerse dag, mochten de rebellen van Hedel 4 ook nog is wat langer op hun nest blijven stinken. Helaas was het voor sommige nog steeds te kort, ondanks dat onze trouwe supporter Yvonne aan de deur heeft gestaan was Joey niet uit zijn winterslaap te krijgen. Ralf had helaas ook andere verplichtingen waardoor Hedel 4 met een uitgedunde selectie richting Wilhelmina vertrok. Niet voordat Vera met wondertape een aantal enkels en hamlappen had voorzien. Wel erg verdacht dat er in een keer een hele hoop pijntjes hadden maar goed..

Tijdens de modeshow was er weinig te beleven, het was er veel te warm en zoals gewoonlijk waren er een aantal die iets te veel drank hadden genuttigd op zaterdagavond. Tijd voor de warming-up, echter was er nergens plek voor de rebellen van Hedel 4, waardoor we genoodzaakt waren de tussenstrook hiervoor te gebruiken en op het veld de tegenstander van de beker nogmaals nader te bekijken.

Tijd om naar de wedstrijd te gaan, waar Joey zowaar op tijd was voor de aftrap, complimenten!
Hedel begon in de klassieke 4-4-2 formatie tegen Wilhelmina 10, een oude bekende van afgelopen seizoen, dit was een zware tegenstander waar we vorig jaar 2 maal terecht van hadden verloren.

Zo startte dan ook de wedstrijd, Wilhelmina met sterk positiespel en een sterk voetballend middenveld wat vol in de aanval ging op de defensie van Hedel 4. Hedel hield zich ondanks de grote druk aardig staande, en zo schoot Heutse meerdere vuurpijlen af richting de voorste linie van Hedel 4. Deze vuurpijlen vielen soms goed echter verzuimde een aantal(diegene weten zelf wel wie ze verpest hebben) om deze in een doelpunt om te zetten. Wilhelmina besloot uiteindelijk wel de trekker over te halen en kwam met een bekeken schot uit de draai op een 1-0 voorsprong. Er was gelukkig nog niks aan de hand en de rebellen begonnen ook beter in de wedstrijd te komen. Zo speelden we steeds beter mee met de tegenstander en na wat tactische wisselingen begon Hedel zelfs kansen uit te spelen. Zo had bijvoorbeeld Mitchell(jarig) een prachtig cadeautje op zijn pantoffel echter aaide die de bal waardoor deze in de handjes van de keeper eindigde. Na meerdere kansen besloot Wilhelmina dat het weer is tijd werd voor een doelpunt, vanuit een vrije trap werd de bal voor geslingerd en vergat de defensie mee te lopen met de tegenstander. Deze kon de bal rustig in tikken. Hedel had moeite om het bij 2-0 te houden en kwam nog een keer goed weg door goed lijnwerk van Heutse. De scheids begon het warm te krijgen en besloot dat het tijd was voor de adempauze, ruststand 2-0 voor Wilhelmina.

In de rust waren we het vooral eens dat ons spel zeker niet slecht was, we alleen de kansen af moesten maken en lekker door blijven ballen. Zeer strak plan en tijd om de eerste helft recht te zetten!

Hedel begon volle gas aan de tweede helft en Wilhelmina schrok hier van, het leek net of de wedstrijd was omgedraaid. Het resulteerde dan ook vrijwel meteen in een doelpunt. Een diepe bal richting Lars die hem vervolgens klaarlegde voor onze Youri, die de bal er onderhand in kon pissen, 2-1. Het doelpunt viel op het juiste moment en de Rebellen bleven doorgaan met druk zetten en het spel bepalen, Hedel had eindelijk het over(ge)wicht van de wedstrijd. Mart en Youri konden elkaar de tweede helft weer net zo goed vinden als zaterdagavond en besloten samen dan ook om te laten zien wie het meeste meters kon maken. Uiteindelijk was het Youri die zorgde voor de 2-2. Hedel bleef maar lekker ballen en werkte Wilhelmina alsmaar op de zenuwen, deze hadden tweede helft dan ook niks te vertellen, het werd zowaar ook 2-3 door een rush van Mart voor de rebellen van Hedel 4! Wat een comeback en meer dan terecht ook. Echter was dit tevens het keerpunt van de wedstrijd, Wilhelmina stond plots met 12 man waarvan er eentje ook nog is een fluit had. Zo werd er steeds meer commentaar gegeven en werden de overtredingen steeds harder. Uiteindelijk besloot Kevin dat het te heet onder zijn voeten werd en vond het verstandig om van het veld te gaan, eindelijk wordt hij volwassen. Voor Krechting was het echter al te laat en besloot de Noodrem aan te trekken, wat resulteerde in een gele kaart en na commentaar meteen zijn 2e en dus rood. Het is natuurlijk prettig voor de boetepot echter niet voor de wedstrijd! Een aantal minuten later was Mitchell te laat en kreeg van de scheids wel een cadeautje, een rode kaart. Zo stond Hedel met 2 man minder en brachten we Wilhelmina weer in het zadel, deze konden dan ook de 3-3 binnen werken waardoor het vechten werd voor de punten. Echter konden de rebellen de druk niet houden en maakte Wilhelmina er 4-3 van. Uiteindelijk kreeg Martin eveneens geel na commentaar op de wedstrijdleiding en was het doek gevallen voor Hedel 4. Hier was niet tegen te voetballen en dan ook erg jammer dat een wedstrijd op deze manier wordt verloren! De scheids floot uiteindelijk af nu de punten veilig waren gesteld voor de thuisploeg. Een bittere zure nederlaag die absoluut niet nodig was. Ondanks de uitslag is het wel een compliment waard hoe we vandaag hebben geknokt voor elkaar en hebben laten zien dat we kunnen voetballen, zeker alle 3 de doelpunten waren goede uitgespeelde doelpunten.

Zoals elke week zijn er ook een aantal wist u datjes de revue gepasseerd:
Wist u dat:
- Vera Sprong wonderen kan verrichten met tape!
- De spelers van Wilhelmina geen warming up hoeven te doen, omdat ze weten dat de punten toch wel in eigen huis blijven.
- Het vandaag een ware kaartenregen was.
- Joey het beste een extra wekker kan kopen.
- Buitenspel niet telt bij Wilhelmina.
- De scheids gele kaarten geeft voor een optelsom aan overtredingen en commentaar, maar niet fluit voor overtredingen... snapt u het nog?
- Heutse zijn tong op zijn rechterschoen had liggen na een sprint van 14 meter…
- Hedel 4 binnenkort een pokertoernooi gaat organiseren, met kaarten kunnen ze wel overweg.
- Sebas van baksteen moest komen maar hij kwam niet ?
- Maarten ze al in de eerste helft zag vliegen.
- Joey zijn telefoon al op wintertijd staat.
- Joey hem er niet in kreeg vannacht.
- Dat we startten met een magere bank en eindigde met meer wissels.
- Voor de tweede week op rij er weer een speler voor het mini-elftal is geboren.
- Wij daarom Ralph en Stephanie willen feliciteren met de geboorte van Dex.
- Rensel aanwezig was maar de helft niet heeft gezien…
- Willy weer zoals vanouds langs de zijlijn stond vandaag.
- Willy deze keer niet zijn vlag heeft weggegooid!
- Daniek vandaag schoffels heeft ontvangen in plaats van gegeven.
- Baksteen zijn handschoenen nog in de condoomverpakking zaten.
- Kregting vandaag een goede beurt heeft gemaakt om hoofdsponsor van de boetepot te worden, alleen nog betalen..
- Kregting na 5 wedstrijden nog steeds niet bekend is dat we voor de wedstrijd doen lappen.
- Kevin eindelijk volwassen is geworden.
- We eindelijk weten waar Kevin zijn vechterskwaliteiten heeft geleerd.
- Het de week van de scheidsrechter is, en of we dat gemerkt hebben!!
- Martin maar 3 bier op had gisteren..
- Mitchell en Mart allebei nog 2 kannen moeten betalen!