De razende reporter hier:

Vandaag op deze prachtige zondag mochten de rebellen optreden tegen het altijd lastige tgg5. Even terug in de tijd was dit eerder een tegenstander waar onze mossel het nodig vond om te knuffelen met de scheidsrechter. Laten we verder gaan met vandaag.

Tijdens het verzamelen werd al snel duidelijk dat de rebellen van hedel 4 gebrand waren om de punten in huis te laten. Zo kwam niemand te laat. Onze keinemans moest enkel tijdig thuis vertrekken om onze yoeri ergens vanaf te halen.(jullie mogen zelf invullen waar vanaf)

Tijdens het omkleden werd al snel duidelijk dat hedel 4 moeite had om grip te krijgen op de ruimte in de kleedkamer. Er werd daarom maar gekozen om in etappes om te kleden.

Eenmaal omgekleed mochten de rebellen weer de kunstmatige wei in. Zoals bij elke thuis wedstrijd lag het veld er weer bij als een biljartlaken. Tijdens de warming up gebeurde er weinig. Iedereen had er zin en werd al snel duidelijk dat hedel 4 een collectief begint te worden. Dit belooft wat voor de wedstrijd. Laten we maar verder gaan naar de wedstrijd.

Voor de aftrap vond de scheids het nodig dat er door beide partijen handjes gegeven werd. Fair play op de boeren velden. De wedstrijd ging van start met een vertrouwde 4-4-2 met een kleine leidert formule om de tegenstander onder de druk te zetten. De eerste 5 minuten gebeurde er weinig. Na 5 minuten spelen vond onze Mart dat het tijd was om maar weer het veld te verlaten omdat hij “last” van zijn enkel had.(lijkt wel op onze Dennis volgens mij was hij gewoon moe). Uit eer werd hij dan ook gewisseld door onze Dennis. Hedel had zowel overgewicht als overwicht in de wedstrijd echter resulteerde dit nog niet in goals. Na een kleine 25 minuten spelen vond de trainer het mooi geweest en begon met 1 van zijn vele wissels. Onze Mart kwam weer binnen de lijnen naar even aan de stekker te hebben gehangen. Al snel kwam dan ook gevaar en dit resulteerde in de 1-0 voor hedel 4. Na de 1-0 vond hedel het wel weer mooi geweest om een foutloze wedstrijd te voetballen. Na wat fouten achterin vonden de rebellen van hedel 4 dat het tijd was voor een cadeautje en daar was die dan ook tgg maakte de onverdiende 1-1. Kort hierna kreeg hedel nog wat kansen echter onze youtroo lijkt nieuwe schoenen te hebben (met de dozen er nog om) of het scoren verleerd te zijn. Echter onze Mart die weet wel hoe het werkt en die zorgde er dan ook voor dat er voor rust de 2-1 op het scorebord kwam. 

Tijdens de rust leek het wel een kippenhok in de kleedkamer iedereen had een mening en er werd ook “goed” naar elkaar geluisterd. Na een minuut of 5 zat hedel 4 weer op een lijn en werd het word gegeven aan de man met maatje 178. Onze Ralf aka de gup nam hedel 4 op sleeptouw. Na de verdiende ranja mochten de rebellen weer de wei in en waren gebrand om de punten in huis te houden.

De tweede helft ging van start echter bleek al snel dat hedel nog in de kleedkamer was en gaf weer een cadeautje weg. Tgg maakte kort na de rust al de 2-2. Kort na dit moment werd hedel wakker dit resulteerde in een aantal grote kansen voor onze youtroo, onze Kevin, onze Indy, onze Mart oftewel tgg had niets meer te vertellen en hedel had moeite met scoren. Echter plots als een duiveltje uit een doosje bracht onze youtroo hedel 4 weer op voorsprong(het discutabele is wel of het een eigen doelpunt was of niet laten we hem het voordeel van de twijfel geven). Na de 3-2 ging hedel door en weer vond onze youtroo het net die schoot dan ook de 4-2 binnen. Na de 4-2 zette hedel door echter resulteerde dit niet echt meer in grote kansen. Zo had onze Indy nog wat moeite met de controle van de bal en schoot onze Rensel nog op de paal. Kort hierna vond de scheids en Eric Plugers het mooi geweest want die gaf al aan dat het bijna maandag was. Eindstand 4-2 zeer goed gevoetbald tegen een voetballende ploeg. Al met al voetbalde hedel 4 als collectief en mogen de rebellen voor het eerst in de historie naar de volgende ronde!

Na de wedstrijd gebeurde er iets raars normaal gebeurd dit voor de wedstrijd echter onze mode gigant met maatje 178 vond het noodzakelijk om de goddelijke zwaargewichten van hedel 4 een modeshow te laten lopen. Na diverse scorens kwam onze Joey bilnaadfanaat als beste uit de bus.

Zoals elke week zijn er ook deze week weer een aantal wist u datjes de Revu gepasseerd:

Wist u dat onze Dennis lui is?

Wist u dat onze keinemans zich aanstelde met zijn enkel hij moest zijn eigen gewoon even opladen.

Wist u dat onze Youri vandaag ergens vanaf gehaald is

Wist u dat onze Daniek altijd tot het bot gaat in een wedstrijd.

Wist u dat onze Heutse wel is kan bokken

Wist u dat onze Heutse aspiraties heeft om bondscoach te worden

Wist u dat onze dendwaal een foutloze wedstrijd heeft gespeeld. Hij had vandaag een papadag op de bank van hedel 4

Wist u dat het bijna maandag is volgend Erik Plugers

Wist u dat het geen is gebeurd wat niemand op deze wereld had verwachte onze Peter Aarts is verloofd. Gefeliciteerd namens hedel 4

Wist u dat zanger kafke waarschijnlijk optreedt met de paardenmarkt in de kantine

Wist u dat Hedel 4 door is in de beker

Wist u dat onze Ralf vandaag hoodienie’s bij had

Wist u dat hedel 4 2 vaste supporters er bij heeft Erik en Marcel (indien die niet aanwezig zijn bij een wedstrijd kost dit €2.50 boete)

Wist u dat als hedel 4 kampioen word van de 2 bovengenoemde een fust bier krijgen(we houden het op een 50 liter fust)

Wist u dat sommige van hedel 4 beter een modeshow kunnen gaan lopen dan voetballen.

Wist u dat hedel 4 vandaag historie heeft geschreven. 

Wist u dat onze Dennis dit seizoen al meer gevoetbald heeft als de afgelopen 2 seizoenen

Wist u dat onze Rensel beter alleen voetbalschoenen kan kopen met een wreef aan de buitenkant.

Wist u dat onze youtroo in de 60e minuut zijn dozen van zijn schoenen heeft gehaald.

Wist u dat onze Danny vandaag boven zijn eigen uit stak. 

Wist u dat onze leidert dit seizoen al meer heeft moeten wisselen als vorig seizoen.

Wist u dat onze Kevin een kleine vorm van faalangst heeft

Wist u dat onze heutse een man van glas is